Maslac sa belim tartufima

Jednom ovako kvalitetnom proizvodu sa svežim, divljim belim zimskim tartufima nije potrebno veliko začinjavanje, kao ni prženje zato što sa sobom nosi jedinstveni ukus i nutritivtnu vrednost koji ne treba da bude uništeni.

Carpaccio od crnih tartufa

uz pomoć velike količine svežih crnih letnjih tartufa (od 30%) koji se nalaze unutar proizvoda, idealno je za gurmanske obroke, kulinare koji žele da eksperimentišu sa svojim obrocima i koji hranu shvataju kao umetnost, hedonizam i gušt.

Ulje sa crnim tartufima

Proizvod se ističe nešto blažim mirisom, blažim, ali i dalje specifičnim aromom svojstvenom divljim letnjim crnim tartufima, koja doprinosi autentičnosti svakog obroka.

čoko pistaći krem

odlikuje se prisustvom celih, sitno seckanih komada pistaća u kombinaciji sa najfinijom belgijskom mlečnom čokoladom, konstantno otpuštaju sopstvene sokove i time konstantno doprinose obogaćenju arome proizvode

Maslac sa crnim tartufima

Upotrebu nalazi kao preliv, dressing preko svakog gotovog jela, kvalitetnog komada mesa, ali i preko testenina, rižota, soseva i umaka. Zbog svoje niske tačke topljenja maslac sa crnim tartufima lako se rastopi i formira autentičan umak preko čitavog jela.

Carpaccio od belih tartufa

je proizvod za ljubitelje sirovih ukusa s obzirom da su tartufi u ovom proizvodu isključivo sirovi potopljeni u sopstvenom soku i slanom rastvoru. Tradicionalno je predjelo od tanko rezanih komada divljih, svežih belih zimskih tartufa.

Ulje sa belim tartufima

odlikuju se prisustom celih, tanko rezanih, komada svežih, divljih tartufa koji konstantno otpuštaju sopstvene sokove i time konstantno doprinose obogaćenju arome proizvode.

Čoko lešnik krem

pored viskog sadržaja proteina i vlakana,sadrži korisne biljne lipide, nutritivno veoma bogate uljima jezgrastog voća koji lešnik donosi sa sobom čime direktno utiče na dugotrajan osećaja sitosti

čoko badem krem

proizvod je namenjen sladokuscima kojima snažna punoća ukusa, kao i intenzivna aroma, predstavlja gurmanski izazov i koji su spremni da svoje obroke obogate prepoznatljivom aromom i podare im specifičan, snažan i bogati ukus i „after taste“.